Kompot Z Mieszanych Owoców

Kompot Z Mieszanych Owoców
Mieszany kompot owocowy wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.18 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis ma 207 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz brandy, laski cynamonu, skórkę pomarańczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako niedrogi SOS. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kompot z mieszanych owoców, Pascha chremslach z mieszanym kompotem owocowym, oraz Mieszany kompot jagodowy z sorbetem cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki umieścić w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 20 minut. Super. Odrzuć goździki, cynamon i cytrynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Podawać z chremslachem.
3
Uwaga: kompot Przechowywać w lodówce do tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn