Kompot Z Mieszanej Papryki
Kompot mieszany z pieprzem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru sosu. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, sól, przyprawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane kiełbaski z kompot z mieszanej papryki, Kompot z mieszanych owoców, oraz Mieszany kompot jagodowy z sorbetem cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepłe 4 Łyżki. oliwa z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Dodaj 4 nasiona, pokrojone papryki; smażyć przez 1 minutę.
Dodaj 1 łyżeczkę. każdy proszek chili i włoskie przyprawy i 1/2 łyżeczki. sól; smażyć przez 5 minut.
Dodać 9 posiekanych ząbków czosnku, przykryć, zmniejszyć ogień i gotować przez 12 minut, mieszając, aż papryka będzie miękka.
Dodaj 2 Łyżki. pasta pomidorowa, dobrze wymieszać i gotować przez 2 minuty.