Kompot Z Jagód Paleo / Brukowiec
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu południowych przepisów, więc spróbuj kompot z jagód Paleo / Szewka. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 179 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 1,45 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz migdałowy posiłek, wodę, mleko kokosowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust, Zbierz Owoce Kompot Cobbler, oraz Kompot Jagodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jagody w rondlu na średnim ogniu. Przykryć rondel i gotować, aż jagody zmiękną i zaczną się rozpadać, o 5 protokół. Jeśli jagody wyglądają na suche podczas gotowania, dodaj 1 łyżeczkę wody do rondla.
W misce ubić mleko kokosowe i cynamon.
Przenieść jagody do miski; wlać mieszankę mleka kokosowego na jagody i posypać migdałowy posiłek na wierzchu.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Dr. H. Thanisch (Erben Müller-Burggraef) Berncasteler Doctor Riesling Kabinett. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 28 dolarów za butelkę.
Dr. H. Thanisch (Erben Müller-Burggraef) Berncasteler Doctor Riesling Kabinett
Wino pokazuje wyraźny bukiet bardzo dojrzałych czerwonych i żółtych owoców o egzotycznych i lekko pikantnych nutach z dobrze zintegrowaną kwasowością. Typowa dla Mozeli mineralność slatey dodaje jeszcze większej złożoności.To wino doskonale pasuje do delikatnych potraw. Spróbuj tego wina z cielęciną, skorupiakami, pieczonym drobiem lub rybami.