Kompot Winogronowy

Kompot Winogronowy
Kompot winogronowy może być tylko sosem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 103 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 65 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sok z cytryny, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczony Kompot Z Oliwek I Winogron, Szynka glazurowana z kompot Winogronowo-rabarbarowy, oraz Pieczone Brie z winogronowym kompot balsamiczny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, połączyć 3 szklanki połówki bez pestek zielone winogrona, 2 łyżki cukru, 2 łyżeczki soku z cytryny i skórki z 1 cytryny. Wrzucić i odstawić na 15 do 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bez Pestek Zielone WinogronaBez Pestek Zielone Winogrona
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn