Komosa ryżowa z groszkiem i cebulą
Komosa ryżowa z groszkiem i cebulą może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 6G tłuszczu i w sumie 181 kalorii. Ten przepis służy 6. Za 53 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Jeśli masz pod ręką wodę, pieprz, groszek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 73%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Wiosenna komosa ryżowa ze szparagami, groszkiem i marynowaną cebulą, Groszek maślany z cebulą, oraz Zielony groszek z cebulą.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj wodę.
Dodaj komosę ryżową. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 12-15 minut lub do wchłonięcia wody.
Zdejmij z ognia; puch widelcem.
W międzyczasie na małej patelni podsmaż cebulę na oleju do miękkości. Wymieszaj z ugotowaną komosą ryżową.
Dodaj groszek, sól i pieprz; podgrzej.
Posyp orzechami włoskimi.