Komosa ryżowa z groszkiem i cebulą

Komosa ryżowa z groszkiem i cebulą
Komosa ryżowa z groszkiem i cebulą może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 6G tłuszczu i w sumie 181 kalorii. Ten przepis służy 6. Za 53 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Jeśli masz pod ręką wodę, pieprz, groszek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 73%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Wiosenna komosa ryżowa ze szparagami, groszkiem i marynowaną cebulą, Groszek maślany z cebulą, oraz Zielony groszek z cebulą.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotuj wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj komosę ryżową. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 12-15 minut lub do wchłonięcia wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
WodaWoda
3
Zdejmij z ognia; puch widelcem.
4
W międzyczasie na małej patelni podsmaż cebulę na oleju do miękkości. Wymieszaj z ugotowaną komosą ryżową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Komosa Ryżowa GotowanaKomosa Ryżowa Gotowana
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj groszek, sól i pieprz; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrochGroch
6
Posyp orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn