Komosa ryżowa z ciecierzycą i pomidorami
Quinoa z ciecierzycy i pomidorów może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 318 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, oliwę z oliwek, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest super. Podobne przepisy to Komosa Ryżowa Z Ciecierzycą, Ciecierzyca z pomidorami i marchewką, oraz Bakłażany z pomidorami i ciecierzycą.
Instrukcje
Umieść komosę ryżową w drobnym sitku siatkowym i spłucz pod zimną, bieżącą wodą, aż woda nie spieni się. Doprowadzić quinoa, sól, i woda do wrzenia w rondlu. Zmniejszyć ogień do średnio niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest tender, 20 do 25 protokół.
Po zakończeniu, mieszać w fasoli garbanzo, pomidory, czosnek, sok z limonki, i oliwa z oliwek. Doprawić kminkiem, solą i pieprzem.
Posypać posiekaną świeżą natką pietruszki do podania.