Komosa ryżowa z ciecierzycą i pomidorami

Komosa ryżowa z ciecierzycą i pomidorami
Quinoa z ciecierzycy i pomidorów może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 318 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, oliwę z oliwek, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest super. Podobne przepisy to Komosa Ryżowa Z Ciecierzycą, Ciecierzyca z pomidorami i marchewką, oraz Bakłażany z pomidorami i ciecierzycą.

Instrukcje

1
Umieść komosę ryżową w drobnym sitku siatkowym i spłucz pod zimną, bieżącą wodą, aż woda nie spieni się. Doprowadzić quinoa, sól, i woda do wrzenia w rondlu. Zmniejszyć ogień do średnio niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest tender, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Po zakończeniu, mieszać w fasoli garbanzo, pomidory, czosnek, sok z limonki, i oliwa z oliwek. Doprawić kminkiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiecierzycaCiecierzyca
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
KminekKminek
SólSól
3
Posypać posiekaną świeżą natką pietruszki do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia65
Magazyn