Komosa balsamiczna i winogronowa
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Balsamiczny i winogron Quinoa może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 63 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, sól koszerną, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z komosy ryżowej z orzechów włoskich, winogron i jarmużu z białym sosem balsamicznym, Gość Posta: Cebula Balsamiczna Quinoa Paszteciki & Sałatka Quinoa, oraz Pieczone Brie z winogronowym kompot balsamiczny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 1 2/3 szklanki wody i quinoa do wrzenia w średnim rondlu. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 12 minut lub aż quinoa jest tender; drenaż.
Umieść komosę ryżową w misce.
Dodaj pietruszkę, ocet, oliwę z oliwek, sól koszerną i winogrona, mieszając, aby połączyć.