Kolumbijska Salsa Z Awokado
Przepis kolumbijski awokado Salsan jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na $1.7 za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, która serwuje 3. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka firmy dojrzałe awokado, cebula, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kolumbijska Salsa Z Awokado, Aji (Salsa Kolumbijska), oraz Ají (Salsa pomidorowo-cebulowa po Kolumbijsku) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przecier chiles, ocet i 1 łyżeczka soli w blenderze.
Przelać do miski i wymieszać z pozostałymi składnikami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.