Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kolorowej sałatki warzywnej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 371 kalorii, 15g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka black-Eyed peas, olej roślinny, groch i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolorowa Sałatka Warzywna, Kolorowe Warzywa Saute, oraz Kolorowy Piec Warzywny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś pierwsze 5 składników do wrzenia w małym rondlu na średnim ogniu, często mieszając, 5 minut lub aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wyjąć z ognia i odstawić na 30 minut do ostygnięcia.
3
W dużej misce wymieszać fasolkę szparagową i kolejne 7 składników; delikatnie wymieszać w sosie. Przykryć i schłodzić przez 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego