Cilantro-lime Shrimp Kebabs z Jicamanem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka szalotki, jicama, Jalapeno chile, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać jabłko granny smith, możesz śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Imbirowo-limonkowe marynowane krewetki z grillowanym stekiem i masłem kolendrowym, JICAMA MANGO SLAW Z KOLENDRĄ I LIMONKĄ, oraz Meksykańska Sałatka z Jícamą, kolendrą i limonką dla podobnych receptur.
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.