Kolendra mielona i kolendra
Mielona kolendra i kolendra Flatbreads może być tylko chleb, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 35 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną kolendrę, sól, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dal z czerwonej soczewicy z sałatką z marchwi i kolendrą, Zupa Z Marchwi I Kolendry (Cilantro) , oraz Kurczak w sosie kolendrowym / kolendrowym.
Instrukcje
Pierwsze 5 składników przesiać do średniej miski. Stirin cilantro.
Dodać jogurt i wymieszać widelcem, aż utworzą się małe grudki. Zagniataj mieszaninę w misce, aż ciasto się utrzyma, dodając więcej mąki lub jogurtu przez łyżki stołowe do miękkiego i lekko lepkiego ciasta. Ciasto wyłożyć na mąkę. Zagnieść tylko do gładkiej, około 1 minuty. Ciasto podzielić na 8 równych kawałków.
Rozwałkuj każdy kawałek w kulkę, a następnie rozwałkuj każdy ciasto na posypanej mąką powierzchni do 4,5-calowej rundy.
Szczotkuj dużą patelnię nieprzywierającą obficie oliwą z oliwek; podgrzej na średnim ogniu. Praca w partiach, dodać 3 rund ciasta na patelni; gotować, aż złoty kolor i nadmuchane, dostosowanie ciepła do średnio wysokie w razie potrzeby brązowy równomiernie, o 3 protokół na stronę.
Pieczywo przekładamy na talerz; podajemy ciepłe.