Kolendra-Marchew Szkliwiona
Marchew szkliwiona kolendrą jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, nasiona kolendry, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Glazurowana marchewka i cebula Cipollini z kolendrą i pomarańczą, Marchew Kolendrowa, oraz Marchew Tęczowa Pieczona Kolendrą podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj nasiona kolendry i tosty 30 sekund.
Dodać marchewkę, następnie wymieszać z sokiem pomarańczowo-limonkowym, brązowym cukrem, 1/4 szklanki wody, 1/2 łyżeczki soli i pieprzem do smaku. Doprowadzić do wrzenia, a następnie przykryć i zmniejszyć ciepło do średnio niskiej. Dusić, mieszając od czasu do czasu, aż marchew będzie prawie miękka, 13 do 15 minut.
Odsłonić, zwiększyć ciepło do średniej wysokości i gotować, mieszając, aż ciecz zostanie zmniejszona, 8 do 10 minut.
Przełożyć na talerz i posypać kolendrą.
Zdjęcie dzięki uprzejmości Anny Williams