Kolendra-Marchew Szkliwiona

Kolendra-Marchew Szkliwiona
Marchew szkliwiona kolendrą jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, nasiona kolendry, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Glazurowana marchewka i cebula Cipollini z kolendrą i pomarańczą, Marchew Kolendrowa, oraz Marchew Tęczowa Pieczona Kolendrą podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj nasiona kolendry i tosty 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
3
Dodać marchewkę, następnie wymieszać z sokiem pomarańczowo-limonkowym, brązowym cukrem, 1/4 szklanki wody, 1/2 łyżeczki soli i pieprzem do smaku. Doprowadzić do wrzenia, a następnie przykryć i zmniejszyć ciepło do średnio niskiej. Dusić, mieszając od czasu do czasu, aż marchew będzie prawie miękka, 13 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Odsłonić, zwiększyć ciepło do średniej wysokości i gotować, mieszając, aż ciecz zostanie zmniejszona, 8 do 10 minut.
5
Przełożyć na talerz i posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
6
Zdjęcie dzięki uprzejmości Anny Williams
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn