Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj kolację z peklowanej wołowiny i kapusty. Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 723 kalorie. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Mieszanka wody, marchew, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać nasiona kminku, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Z Kminkiem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów europejskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Crock-Pot peklowana kolacja z wołowiną i kapustą, Kolacja z peklowaną wołowiną i kapustą do powolnej kuchenki, oraz Nowa Anglia gotowana Kolacja (peklowana wołowina i kapusta).
Instrukcje
1
Umieść mostek w dużym garnku; dodaj wodę i następne 5 składników (woda przez czosnek). Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Wyjąć mostek z garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Umieść mostek na stojaku na patelni brojlerów lub patelni do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania; umieść stojak na patelni. Odcedzić płyn do gotowania przez durszlak do dużych misek 2; wyrzucić ciała stałe. Zwróć płyn do garnka.