Kolacja z peklowaną wołowiną i kapustą

Kolacja z peklowaną wołowiną i kapustą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj kolację z peklowanej wołowiny i kapusty. Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 723 kalorie. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Mieszanka wody, marchew, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać nasiona kminku, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Z Kminkiem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów europejskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Crock-Pot peklowana kolacja z wołowiną i kapustą, Kolacja z peklowaną wołowiną i kapustą do powolnej kuchenki, oraz Nowa Anglia gotowana Kolacja (peklowana wołowina i kapusta).

Instrukcje

1
Umieść mostek w dużym garnku; dodaj wodę i następne 5 składników (woda przez czosnek). Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wyjąć mostek z garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Umieść mostek na stojaku na patelni brojlerów lub patelni do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania; umieść stojak na patelni. Odcedzić płyn do gotowania przez durszlak do dużych misek 2; wyrzucić ciała stałe. Zwróć płyn do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
DurszlakDurszlak
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
4
Dodać kminek i kapustę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; dusić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
KapustaKapusta
5
Drenaż.
6
Podczas gotowania kapusty umieść ziemniaki w dużym holenderskim piekarniku. Przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia; gotować 20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
KapustaKapusta
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
7
Drenaż. Powrót ziemniaki na patelnię. Wymieszać natkę pietruszki, masło, skórka, sok, i pieprz; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
PieprzPieprz
SokSok
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
9
Połączyć bułkę tartą i chrzan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
10
Rozprowadzić musztardę na jednej stronie mostku. Naciśnij mieszaninę bułki tartej na musztardę. Broil 3 minut lub do lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
MusztardaMusztarda
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
11
Podajemy mostek z kapustą i ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
KapustaKapusta

Składniki

21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.przyprawa do marynowaniaprzyprawa do marynowania01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.6 żeberek wieprzowych lub kotletów z polędwicy z kością (8 uncji każdy)6 żeberek wieprzowych lub kotletów z polędwicy z kością (8 uncji każdy)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)nasiona kminkunasiona kminku2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana marchewkaposiekana marchewka2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekany selerposiekany seler2kilogramymostek wołowy peklowany, przyciętymostek wołowy peklowany, przycięty3(zima)Musztarda DijonMusztarda Dijon1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibułka tarta suchabułka tarta sucha2(zima)posiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki3ząbki czosnku, obraneząbki czosnku, obrane1kilogramykapusta zielona, rdzeniowana i pokrojona w paski 1-calowekapusta zielona, rdzeniowana i pokrojona w paski 1-calowe142Orzechy dowolne (posiekane)przygotowany chrzan, osuszony i wyciśnięty na suchoprzygotowany chrzan, osuszony i wyciśnięty na sucho21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.otarta Skórka z cytrynyotarta Skórka z cytryny4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana cebulaposiekana cebula2kilogramyziemniaki czerwone, ćwiartowaneziemniaki czerwone, ćwiartowane4Średnia żółta cebula, posiekana1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia46
Magazyn