Kolacja z patelni z wątróbką
Liver Skillet Supper to danie główne, które serwuje 6 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten przepis bez nabiału zawiera 612 kalorii, 30 g białka i 18 g tłuszczu na porcję. Za 1,37 USD za porcję ten przepis pokrywa 52% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup bekon, paprykę, sól cebulową i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 88%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy obejmują kolację na patelni Circle-O, kolację azjatycką i kolację na patelni Ramen.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż boczek, aż będzie chrupiący.
Wyjmij na papierowy ręcznik do odsączenia; Zachowaj odciek na patelni.
Połącz mąkę z połową soli czosnkowej, soli cebulowej i pieprzu.
Pokrój wątrobę na 2-calowe kawałki. x 1/2 cala. paski; zanurzać w mieszance mąki, dobrze ją powlekając. Lekko brązowa wątróbka w odcieku.
Dodaj ziemniaki i cebulę.
Posypać pozostałymi przyprawami; smaż, aż ziemniaki będą rumiane i miękkie, od czasu do czasu mieszając. Na wierzch pokruszyć boczek.
W razie potrzeby udekoruj pierścieniami zielonego pieprzu.