Kolacja: Wędzony Pstrąg Brandade
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj dziś kolację: wędzony pstrąg Brandade spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 655 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.88 za porcję. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, filety z pstrąga, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kolacja: zupa makaronowa Soba ze szpinakiem i wędzonym pstrągiem, Kolacja Dziś Wieczorem: Pstrąg Smażony Z Mąki Kukurydzianej, oraz Kolacja: pstrąg smażony z czosnkiem i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki przykryć zimną wodą w garnku i doprowadzić do wrzenia. Gotuj do miękkości, odcedzaj i pozostaw do ostygnięcia, zanim ześlizgniesz się ze skórek. Przełóż ziemniaki przez ricer, sito lub ubij, aż będą gładkie.
W międzyczasie rozgrzać oliwę z oliwek na małej patelni lub rondlu na małym ogniu, a następnie dodać ząbki czosnku. Gotować bardzo delikatnie, aż czosnek wlewa olej i jest miękki i lekko złoty, 5-7 minut.
Przenieść czosnek do małej miseczki, pozostawiając olej na patelni i rozgnieść go widelcem. Gdy olej lekko ostygnie, dodaj śmietanę.
Do ziemniaków dodać tłuczony czosnek i mieszankę śmietanowo-olejową, ubijając do połączenia, następnie dodać pstrąga, sól i pieprz do smaku.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Przenieść mieszaninę ziemniaków do płytkiego naczynia i piec do gorąca, o 15 protokół.
Posypać szczypiorkiem i podawać.