Kolacja: Wegetariańskie Tacos Z Tortillami Jicama

Kolacja: Wegetariańskie Tacos Z Tortillami Jicama
Przepis Kolacja dziś wieczorem: Wegetariańskie Tacos z tortillami jicama jest gotowy w około 6 minut i zdecydowanie jest doskonałym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 660 kalorii, 11g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 4,88 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka pomidorów, kolendry, mielonej kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest znakomite. Spróbuj Kolacja: krewetki, Jicama i sałatka z Mango, Kolacja: Wegetariańskie Chili, oraz Kolacja: Barszcz Wegetariański dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i producenta wina Kenny Likitprakong.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W6 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn