Kolacja: sałatka z kurkami i pancettą na ciepło
Kolacja: ciepła Kurka i sałatka Pancetta to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 425 kalorii, 6G białka, oraz 42g tłuszczu. Na 4,86 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz warzywa, pancetta, ocet z czerwonego wina i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kolacja: sałatka z jabłkami, rukolą i pancettą z jajkami przepiórczymi, Kolacja: Sałatka Z Kalmarów Na Ciepło, oraz Kolacja: sałatka z kiełbasą na ciepło i soczewicą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej wielkości patelni, powoli gotować pancetta lub boczek na małym ogniu, aż ostry, o 20 protokół. W międzyczasie przyciąć i przygotować grzyby i przygotować pozostałe składniki.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i wylać na patelnię cienką warstwę tłuszczu.
Podnieść ciepło do średniej; podsmażyć szalotki do miękkości. Podnieść ciepło do wysokiej; dodać grzyby i orzeszki piniowe. Kontynuuj gotowanie, aż grzyby uwolnią wodę, a następnie zaczną brązowieć. Brązowy przez dodatkowe kilka minut, a następnie przenieść do miski z pancettą lub boczkiem.
Dodać ocet do patelni do deglaze, skrobanie się brązowe kawałki, a następnie ubić w oliwie z oliwek, aby dressing. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Wrzucić zieleninę z mieszaniną grzybów, następnie dodać ciepły vinaigrette i wrzucić ponownie. Finisz świeżo popękanym czarnym pieprzem.