Kolacja: sałatka z kiełbasą na ciepło i soczewicą

Kolacja: sałatka z kiełbasą na ciepło i soczewicą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj dziś kolację: ciepłą kiełbasę i sałatkę z soczewicy spróbuj. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 647 kalorii, 27g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kiełbasę, orzechy laskowe, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Kolacja: Sałatka Z Kalmarów Na Ciepło, Kolacja: sałatka z kurkami i pancettą na ciepło, oraz Kolacja dziś wieczorem: ciepła sałatka z fasoli i ziół Cannellini.

Instrukcje

1
Dusić soczewicę z kiełbasą w dużej ilości wody i Garni bukiet (francuski dla "przyozdobiony bukiet"; opcjonalnie), przez 30 do 40 minut, aż soczewica są gotowane przez. (Inne rodzaje soczewicy wymagają mniej czasu gotowania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
SoczewicaSoczewica
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
W międzyczasie, podsmażyć boczek na średnim ogniu, aż rumiane, ale nie chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3
Połączyć Dijon, oliwa z oliwek, szalotka, szczypiorek, i boczek z tłuszczem w małym słoiku lub misce. Dobrze wstrząsnąć lub ubić, a następnie dodać ocet balsamiczny stopniowo tworząc vinaigrette. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Po ostudzeniu pokroić kiełbasę. Wrzucić soczewicę z vinaigrette i top z plasterkami kiełbasy. Zakończyć z odrobiną posiekanej szalotki, szczypiorkiem i orzechami laskowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
SoczewicaSoczewica
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia64
Magazyn