Kolacja: sałatka z jabłkami, rukolą i pancettą z jajkami przepiórczymi

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj dziś kolację: Jabłko, rukola i sałatka Pancetta z jajami przepiórczymi. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 533 kalorie, 7G białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, sok z cytryny, ocet szampański i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Serious Eats ma 23 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kolacja: sałatka z kurkami i pancettą na ciepło, Kolacja: sałatka jajeczna curry z rukolą i pistacjami, oraz Kolacja dziś wieczorem: sałatka ze stekiem z balsamiczną i zwiędłą rukolą.
Instrukcje
Dodaj jaja przepiórcze do średniej wielkości garnka. Przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować przez trzy minuty.
Odcedzić jajka, a następnie wrzucić do łaźni z lodem.
Niech powiesić na pięć minut, a następnie obrać i cienko pokrojone.
Połącz ocet, miód, sok z cytryny, sól i pieprz w misce. Ubijając wszystko razem, powoli skropić w 3 łyżkach oleju.
Dodaj pancetta non-stick Patelni ustawić na średnim ogniu. Gotować, aż tylko chrupiące, o 5 protokół.
Osuszyć na papierowych ręcznikach.
W dużej misce, połączyć jabłka, rukola, pancetta, jaja przepiórcze, i dressing. Dobrze wymieszać i doprawić solą i pieprzem do smaku.