Kolacja: makaron z Pesto, ziemniakami i fasolką szparagową
Kolacja dziś wieczorem: makaron z Pesto, ziemniakami i fasolką szparagową jest Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 905 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.87 za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 39 fanów. Jeśli masz woskowe ziemniaki, bazylia, koszerna sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Makaron Pesto z fasolką szparagową i ziemniakami, Makaron Z Pesto, Ziemniakami I Fasolką Szparagową, oraz Makaron Z Fasolką Szparagową, Ziemniakami I Pesto.
Instrukcje
1
Wrzucić bazylia, oliwa z oliwek, orzeszki piniowe i czosnek w robocie kuchennym. Pulsuj, aż do utworzenia pasty, wklej skrobanie boków gumową szpatułką raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2
Przełożyć do miski i wymieszać z serem. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Doprowadzić 1 galon wody do wrzenia w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać dwie łyżki soli i ziemniaków. Ziemniaki gotować do miękkości, 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Wyjąć łyżką szczelinową i odstawić do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodaj zieloną fasolkę do garnka i gotować do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Wyjąć łyżką szczelinową i dodać do miski z ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na pudełku. Rezerwa 1/2 szklanki płynu do gotowania, a następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
9
Makaron przełożyć do dużej miski z ziemniakami i fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Przepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Połowę płynu do gotowania ubić w pesto, a następnie wlać do dużej miski. Wrzucić, aż dobrze połączone. Jeśli jest zbyt suchy, dodaj pozostały płyn do gotowania. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny