Kolacja: kotlet z kurczaka faszerowany szynką, serem i kiszoną kapustą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kolację dzisiaj: Nadziewane kotlet z kurczaka z szynką, serem i kiszoną kapustą spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 91g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 814 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje $4.12 za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 17 fanów. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, sól koszerną, kotlety z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Spróbuj Dziś Kolacja: kapusta kiszona i kiełbasa Paprikash, Dziś Kolacja: kotlety schabowe z kiszoną kapustą, oraz Dziś Kolacja: Papryka Faszerowana Kuskusem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli kotlety z kurczaka nie mają jednolitej grubości, umieść je między dwoma arkuszami folii z tworzywa sztucznego i delikatnie wybijaj, starając się stworzyć 3 pary o mniej więcej tym samym kształcie. Doprawić solą i pieprzem i odstawić.
W misce ubij białka, skrobię kukurydzianą, pietruszkę i czosnek, aż białka zaczną się spieniać.
Pomaluj jedną stronę każdego kotleta z kurczaka musztardą, a następnie ułóż szynkę i ser na trzech kotletach.
Na szynkę i ser rozłóż łyżkę kiszonej kapusty, a następnie połóż drugą połowę każdej pary, z musztardą, aby zrobić kanapkę. Uszczelnij krawędzie najlepiej jak potrafisz.
Dip kanapki kotlet w mieszaninie białka jaja, a następnie pogłębiać w bułce tartej. W razie potrzeby można je przechowywać w lodówce przez kilka godzin.
Rozgrzać olej na patelni z dużą ilością miejsca dla wszystkich kurczaka (jeśli nie, gotować je w partiach) na średnim ogniu, aż bułka tarta rzucony na patelni skwierczy energicznie. Smażyć na ciemny złoty kolor, 2-3 minuty / bok.
Chwilę odcedzić na papierowych ręcznikach, a następnie podawać natychmiast, z większą kapustą kiszoną, w razie potrzeby, lub tartą sałatką.