Kolacja: imbir i kolendra pieczone Tilapia
Kolacja dziś wieczorem: imbir i kolendra pieczone Tilapia może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 37g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.87 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka sosu sojowego, wino, scallion, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczona Tilapia z imbirem i kolendrą, Imbir I Kolendra Pieczone Tilapia Przepisy Z Kuchni, oraz Kolacja: Chrupiąca Tilapia Z Salsą Pico De Gallo.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 246°.
Dodaj jalapeño, czosnek, imbir, sos sojowy, białe wino, olej sezamowy, i kolendra do robota kuchennego lub blendera. Puree aż będzie gładkie.
Filety rybne doprawić solą i pieprzem i umieścić w naczyniu do pieczenia na tyle dużym, aby je pomieścić.
Umieścić w piekarniku i gotować przez 8 do 10 minut, lub aż ryba jest gotowane.
Podawać z dodatkiem szalotki i kolendry.