Kolacja: Grecki makaron z kiełbasą i serem

Kolacja: Grecki makaron z kiełbasą i serem
Kolacja dziś wieczorem: Grecki makaron z kiełbasą i serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 523 kalorie, 17g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz liście oregano, sól koszerną, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 815 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Brokuły Rabe I Kiełbasa Makaron, Kolacja: makaron z brokułami, kozim serem i Oregano, oraz Kolacja: Pastan alla Burina (makaron z sosem rustykalnym) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym (12-calowy) patelni, rozgrzać oliwę na średnim ogniu, następnie dodać kiełbasę i gotować, aż złoty, mieszając tylko od czasu do czasu, 7-10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
W międzyczasie, przynieść duży garnek słonej wody do wrzenia i gotować makaron aż al dente. Przed odsączeniem makaronu, rezerwy 1/2 szklanki wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Gdy kiełbaski są rumiane, dodać wino i włączyć ogień do wysokiej. Zmniejsz płyn na 2 minuty, a następnie obniż ogień i dodaj ser pleśniowy, śmietanę i oregano. Po rozpuszczeniu sera dodaj makaron wraz z wodą do gotowania makaronu, aby stworzyć kremowy, luźny SOS. Doprawić do smaku solą i pieprzem, podzielić na talerze i udekorować parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn