Kolacja: fasolka szparagowa z pomidorem, oliwką i czosnkiem
Ten przepis służy 6. Jeśli 78 centów za porcję spadnie Twój budżet, Kolacja dziś wieczorem: fasolka szparagowa z pomidorem, oliwą i czosnkiem może być znakomita jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, fasolkę szparagową, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: fasolka szparagowa z rukolą, Kolacja: zielone pomidory Curry z ziemniakami i czosnkiem, oraz Kolacja: Koshary (ryż, soczewica i makaron z sosem pomidorowo-czosnkowym) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i saute aż półprzezroczyste, o trzech minutach.
Dodaj pokrojony czosnek i płatki czerwonej papryki, Jeśli za pomocą, a następnie kontynuować gotowanie, aż cebula jest miękka i czosnek po prostu zaczyna brązowieć.
Dodaj fasolę na patelni i wrzucić szczypcami, aż fasola zacznie więdnąć. Doprawić szczyptą soli i pieprzu.
Dodaj pokrojone pomidory i oliwki oraz trochę soku pomidorowego w puszkach, aby uniknąć wysuszenia. Obniżyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż pomidory zaczną tworzyć SOS. (
Dodać sok z pomidorów w puszkach w razie potrzeby, jeśli wyschnie).
Smak fasoli okresowo. Gdy są miękkie (około dziesięciu minut), wrzucić bazylii więdną na minutę, a następnie podawać.