Kolacja dziś wieczorem: Zielona Chile Hominy zapiekanka z Chorizo

Kolacja dziś wieczorem: Zielony Chile Hominy zapiekanka z Chorizo może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 446 kalorii, 19g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku z limonki, kolendry, mielonego pieprzu cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 291 powiedziałoby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: ryż z Chorizo, krewetki i zielone oliwki, Kolacja dziś wieczorem: Fingerling Sałatka ziemniaczana z Zielonym Chile-Cilantro Salsa, oraz Kolacja dziś wieczorem: Squash i grzyby Hominy.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej i połóż chiles poblano na małej blasze do pieczenia. Broil, obracając od czasu do czasu, aż poczerniały ze wszystkich stron (alternatywnie, można poczernić chiles bezpośrednio na otwartym ogniu palnika gazowego). Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i ustaw piekarnik na 177°.
Przenieś chiles do miski i przykryj ręcznikiem kuchennym lub talerzem. Po 10 minutach usuń skórki, łodygi i nasiona. Spłucz i osusz miąższ.
Pokroić w 1/2-calową kostkę.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 177°. w 10-calowej patelni żeliwnej rozgrzej olej roślinny, aż się połysk.
Dodaj chorizo i gotować, rozbijając aż pokruszone i mieszając od czasu do czasu, aż brązowy i chrupiące, 8-10 protokół.
Wyjąć łyżką szczelinową na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami do osuszenia i wylać wszystko, ale tylko jeden tłuszcz z patelni.
Dodać cebulę i gotować, mieszając często, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować, stale mieszając, aż pachnące, minutę dłużej.
Dodać kminek, cayenne, pokrojone w kostkę Poblano chile, i chorizo, i mieszać do połączenia.
Dodaj hominy, kwaśną śmietanę, kolendrę, sok z limonki i połowę sera. Mieszaj, aż dobrze połączysz, a następnie doprawić do smaku solą i pieprzem. Top z pozostałym serem i piec do brązowego i bulgotanie, o 30 protokół. Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem.