Kolacja dziś wieczorem: Sałatka ziemniaczana z wędzonym łososiem i chrzanem Crème Fraîche

Kolacja dziś wieczorem: Sałatka ziemniaczana z wędzonym łososiem i chrzanem Crème Fraîche jest bezglutenowe i pescatariańskie przystawka. Na 6,26 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka oliwy z oliwek, chrzan, młode ziemniaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: Łosoś wędzony z koperkiem Crème Fraiche na bułce precla, Łosoś wędzony z chrzanowym crème fraîche & burak, oraz Placki ziemniaczane z wędzonym pstrągiem, chrzanowym Crème Fraîche i złocistym burakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie ziemniaki muszą być mniej więcej tej samej wielkości, więc w razie potrzeby przeciąć niektóre z większych na pół. Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia i dodać ziemniaki. Gotować, aż wszystkie ziemniaki są gotowane, 15 do 20 minut. Nóż powinien łatwo wsunąć się do każdego.
Po zakończeniu odcedzić w durszlaku.
Dodaj skórkę, połowę soku z cytryny i ocet z czerwonego wina do dużej miski. Powoli ubijamy oliwę z oliwek. Wrzucić kapary, a sos doprawić solą i pieprzem. Wrzucić ciepłe ziemniaki do dużej miski i dobrze wymieszać.
W średniej wielkości misce wymieszaj chrzan, crème fraîche i pozostały sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Gdy ziemniaki nieco ostygną, dodaj około trzech czwartych posiekanego koperku i wrzuć. Następnie ułóż cienko pokrojonego wędzonego łososia na talerzu lub dużym talerzu. Oliver pisze, że nie powinieneś " być zbyt schludny."
Skropić część mieszanki crème fraîche na wierzchu i udekorować pozostałym posiekanym koperkiem.
Podawać z resztą mieszanki crème fraîche na boku.