Kolacja dziś wieczorem: kalmary z Chardą Szwajcarską

Kolacja dziś wieczorem: kalmary z Chardą Szwajcarską
Kolacja dziś wieczorem: kałamarnica ze szwajcarskim Chard jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Na 5,07 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać wino, kalmary, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Szwajcarska Chard Frittata, Kolacja: pieczona ciecierzyca i kiełbasa jagnięca z boczniakiem szwajcarskim, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Szybki Gulasz Z Białej Fasoli Z Chardą Szwajcarską I Tomą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej patelni ciężkie wystarczająco duże, aby pomieścić wszystkie chard, rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki i gotować, aż pachnące, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3
Dodać kałamarnicę i wino i doprowadzić płyn do gotowanego na wolnym ogniu. Przykryć, włączyć ciepło do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż squid jest miękka, 35 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Odkryj i dodaj chard. Gotować, odsłonięte, aż chard jest całkowicie zwiędły, obracając niegotowane liście do naczynia w razie potrzeby. Gdy prawie cała ciecz wyparuje, około 10 minut, doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn