Kolacja Dziś Wieczorem: Gazpacho Alice Waters
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc daj dziś kolację: Gazpacho Alice Waters. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 2,02 zł za porcję. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać ancho chile, trybula i bazylia, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 155 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: zupa marchewkowa Alice Waters, Dziś Kolacja: Zupa Z Kurczaka Z Makaronem Alice Waters, oraz Ratatouille Alice Waters dla podobnych receptur.
Instrukcje
W moździerzu i tłuczku wbić odtworzoną ancho chile do pasty, następnie zeskrobać i odstawić.
Dodać czosnek i szczyptę soli do moździerza i wyłożyć na pastę. Chleb moczyć w zimnej wodzie przez 2 minuty, następnie wycisnąć wodę i dodać do czosnku. Rozgnieść wszystko razem, aż będzie gładkie. (Alternatywnie, można to zrobić w robocie kuchennym).
Pokrojone boki pomidorów zetrzeć na średnich otworach tarki pudełkowej do dużej miski, aż pozostaną tylko skórki; wyrzucić Skórki. Wymieszaj pastę chlebową i dodaj puree z chile do smaku (pozwala to kontrolować pikanterię).
Dodaj 1/4 szklanki oliwy z oliwek i soli do smaku, a następnie schłodzić w lodówce.
W międzyczasie wymieszaj pozostałe składniki, aby stworzyć smakołyk. Podziel zupę między miski i dopełnij każdą hojną łyżką smaków.