Kolacja dziś wieczorem: ciepła sałatka z fasoli i ziół Cannellini

Kolacja dziś wieczorem: ciepła sałatka z fasoli i ziół Cannellini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 495 kalorii. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, fasolę cannellini, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Kolacja: Sałatka Z Kalmarów Na Ciepło, Kolacja: sałatka z kiełbasą na ciepło i soczewicą, oraz Kolacja: sałatka z kurkami i pancettą na ciepło dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni sauté połączyć olej, czosnek i zioła. Ogrzać na bardzo małym ogniu przez około 4 min, lub aż czosnek i zioła uwolnią swój aromat.
Dodaj fasolę (i krewetki, jeśli używasz), sól i pieprz do smaku, i wrzucić delikatnie. Gotować na małym ogniu, aż fasola będzie ciepła i wchłonie smaki oliwy z oliwek, o 5 min.
Zdjąć z ognia i dodać sok z cytryny. Bardzo delikatnie wrzucić, położyć na półmisku i otoczyć czarnymi oliwkami.