Kolacja dziś wieczorem: Calabazas Horneadas (pieczone Squash, Chiles i Tacos kukurydziane)

Kolacja dziś wieczorem: Calabazas Horneadas (pieczone Squash, Chiles i Tacos kukurydziane) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.85 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 446 kalorii, 17g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, kłosy kukurydzy na kolbie, tortille kukurydziane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dziś Kolacja: wieprzowina Miao z kukurydzą i Chiles, Kolacja dziś wieczorem: pieczarki, Rajas i kukurydziane Tacos z queso Fresco, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Pieczone Risotto Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. W międzyczasie odetnij ziarna kukurydzy od kolb. Połamać kolby na pół, a następnie umieścić w rondlu z 2 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do medium. Gotować przez 30 minut.
W międzyczasie, blacken skóry poblanos umieszczając je na palniku na piecu. Gotuj je, aż zostaną zwęglone, często obracając się, a następnie przenieś do plastikowej torby.
Niech spędzają ze sobą co najmniej 10 minut. Następnie odkleić skórę, usunąć łodygi i nasiona, a następnie pokroić w paski o grubości 1/4 cala.
W dużej patelni żelaza, roztopić masło na średnim ogniu. Następnie dodaj cebulę. Gotować, aż przezroczysty, o 5 protokół lub tak. Następnie dodaj ziarna kukurydzy, kliny do squasha i czosnek. Gotować przez około 10 minut, często mieszając.
Dodaj paski poblano i gotuj przez dodatkowe 10 minut.
Odcedzić płyn z kolb kukurydzy.
Wlać 1/2 szklanki płynu do garnka z dyni i poblanos, wraz z epazote. Gotować przez 5 minut. Wyłącz ogrzewanie i dodaj kremę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Posypać serem na wierzchu.
Przenieść patelnię do piekarnika i piec przez 15 protokół.
Podawać z tortillami kukurydzianymi.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
![EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir]()
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.