Koktajlowe Klopsiki
Koktajlowe klopsiki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 828 kalorii. Na 4,04 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, musztarda, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Koktajlowe Klopsiki, Koktajlowe Klopsiki, oraz Koktajlowe Klopsiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery. W dużej misce moczyć chleb w mleku przez 1 minutę, aż zmięknie. Wycisnąć nadmiar mleka i powrócić chleb do miski.
Dodać jajka, cebulę, sól, paprykę, suchą musztardę, pieprz i buławę i wymieszać na gładką masę.
Dodać zmieloną wołowinę i wymieszać aż do równomiernego połączenia.
Umyj dużą blachę do pieczenia z olejem. Używając łyżki lodów wielkości 2, formować mięso w kulki 1 1/2 cala; toczyć, aż będzie gładka.
Przenieś klopsiki na blachę do pieczenia i umyj blaty olejem. Broil 10 cali od ciepła przez około 10 minut, przesuwając arkusz od czasu do czasu, aż klopsiki są skwierczące i rumiane.
Tymczasem, w dużej, głębokiej patelni, połączyć ketchup, galaretka, sherry i Worcestershire.
Dodać 1/2 szklanki wody i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, ubijając aż galaretka się stopi.
Za pomocą łyżki szczeliny, dodać klopsiki do sosu i dusić na małym ogniu, aż grubo szkliwione, o 15 protokół.
Klopsiki przełożyć do miski i podawać z kostkami.