Koktajl krabowy amerykański
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, całych 30 i pescatarian do swojego pudełka z przepisami, Crab Cocktail Americana może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis przeznaczony jest dla 6 osób i kosztuje 1,88 USD za porcję. Ta przystawka zawiera 255 kalorii, 15 g białka i 20 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką cząstki cytryny, majonez, mieloną musztardę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 60% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Wypróbuj Linguine E Americana, Americana Smoothies i Americana Pot Roast, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj majonez, musztardę, Worcestershire i skórkę z cytryny. Odłóż połowę sosu musztardowego w małej misce do posypania koktajlu.
Delikatnie wymieszaj kraba, 1/2 szklanki pomidorów i awokado z pozostałym sosem. Sezon z solą.
Ułóż liście sałaty w 4–6 kieliszkach do martini. Na wierzch połóż sałatkę z kraba.
Udekoruj odrobiną zarezerwowanego sosu, pozostałymi pomidorami i cząstkami cytryny.
Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Chardonnay, Riesling i Pinot Grigio to świetny wybór do kraba. Schłodzony krab świetnie smakuje z pinot grigio. Ciepły krab (szczególnie z masłem) można połączyć z maślanym Chardonnay lub chrupiącym owocowym Rieslingiem. Możesz spróbować Chardonnay z winnicy Alderbrook. Recenzentom podoba się to z oceną 4 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
![Winiarnia Alderbrook Chardonnay]()
Winiarnia Alderbrook Chardonnay
Aromaty ananasa i mango akcentowane są wanilią, anyżem i kokosem. W ustach pełne nuty gruszki i masła, z długim, prażonym migdałowym finiszem. Wino to dobrze komponuje się z sałatką z kopru włoskiego i krewetek cytrynowych, przegrzebkami morskimi z salsą z mango, homarem z pieczonym sosem kukurydzianym, kurczakiem z wędzonym bekonem z jabłoni i dzikim ryżem, risotto dyniowym z szałwią, łososiem z sosem cytrynowo-szafranowym.