Koktajl Brunch malinowy i limonkowy
Koktajl Brunch malinowy i limonkowy może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 3 i kosztuje 7,36 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szampana, sok z limonki, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Gruszka hibiskus Brunch Cocktail {giveaway}, Koktajl krewetkowy z sosem koktajlowym limonkowym Sriracha, oraz Malinowe bułeczki z twarogiem Malinowo-limonkowym.
Instrukcje
W małym garnku zagotuj wodę na średnim ogniu i dodaj 1/2 szklanki cukru. Odciąć ogień, dodać liście mięty i odstawić do ostygnięcia. Gdy już poczujesz zapach mięty, po około 2-3 minutach odcedź i odstaw na bok. Wyrzucić liście mięty.
W dużym dzbanku połącz i zmiażdż 2 litry malin z 1/4 szklanki cukru i soku z limonki. Mieszamy łyżką, miażdżąc maliny
Dodać miętowy syrop cukrowy i przechowywać w lodówce.
Po przygotowaniu do podania wyjąć dzbanek z lodówki. Dopełnij szampanem i wlej do fletów szampana.
Udekorować pozostałymi malinami i podawać.