Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu szkockich przepisów, więc spróbuj kokosowo-żurawinowego drobiazgu. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 1,63 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz Funt ciasto, grand marnier, vanillan instant pudding mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Podobne przepisy to Cranberry Coconut Trifle, Bezglutenowy Drobiazg Żurawinowy Kokosowy, oraz Cranberry Orange Trifle.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 4 składniki w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować 1 minutę lub aż zgęstnieje i bąbelkami. Schłodzić 45 minut lub do całkowitego ostygnięcia, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Połączyć pudding wymieszać i mleka w dużej misce; trzepaczka 2 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść jedną trzecią kostek ciasta funta w misce 3-quart trifle; skropić 2 łyżkami likieru. Wierzch z 1/3 sosu żurawinowo-pomarańczowego i 1/3 budyniu.