Kokosowo-Żurawinowy Drobiazg

Kokosowo-Żurawinowy Drobiazg
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu szkockich przepisów, więc spróbuj kokosowo-żurawinowego drobiazgu. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 1,63 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz Funt ciasto, grand marnier, vanillan instant pudding mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Podobne przepisy to Cranberry Coconut Trifle, Bezglutenowy Drobiazg Żurawinowy Kokosowy, oraz Cranberry Orange Trifle.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować 1 minutę lub aż zgęstnieje i bąbelkami. Schłodzić 45 minut lub do całkowitego ostygnięcia, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Połączyć pudding wymieszać i mleka w dużej misce; trzepaczka 2 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Umieść jedną trzecią kostek ciasta funta w misce 3-quart trifle; skropić 2 łyżkami likieru. Wierzch z 1/3 sosu żurawinowo-pomarańczowego i 1/3 budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
(z Kartonu)(z Kartonu)
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Posypać 1/2 szklanki kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
5
Powtórz warstwy dwa razy, używając pozostałych kostek ciasta, likieru pomarańczowego, sosu żurawinowo-pomarańczowego, budyniu i kokosa, zachowując ostatnią 1/2 szklanki kokosa do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
6
Rozłóż bitą polewę na drobiazgu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
7
Posypać kokosem. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćŚredni
Gotowe W28 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn