Kokosowo-Kremowe Ciasto Bezowe
Ciasto bezowe z kremem kokosowym może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, kokosowy, łuszcząca się skorupa pie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Z Kremem Kokosowym, Kokosowo-Kremowe Ciasto Bezowe, oraz Malinowy Krem Bezowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 9-calowy szklany talerz pie z 1 walcowane rundy łuszczącej skorupy Pie. Przycinaj zwis do 1 cala, złóż go pod siebie i ozdobnie zaciskaj. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, o 15 protokół.
Ciasto wyłożyć folią i wypełnić masą ciasta lub suszoną fasolą.
Piec przez 30 minut, lub aż prawie gotowane przez i suche w dotyku. Ostrożnie zdjąć folię i Obciążniki.
Piec przez 10 minut dłużej, aż będzie złoty.
Niech ostygnie całkowicie.
W międzyczasie Ustaw drobny sitko na średniej żaroodpornej misce. W średnim rondlu, połączyć mleko z 1/2 szklanki cukru, mąki i soli; ubijać, aż będzie gładka. Gotować na umiarkowanym ogniu, ubijając, aż mieszanina będzie konsystencją kwaśnej śmietany, około 8 minut.
Żółtka umieścić w misce i stopniowo ubijać w 1/2 szklanki gorącego mleka.
Mieszankę jajek ubić w misce z powrotem do rondla i gotować na umiarkowanym ogniu, ubijając stale, aż zgęstnieje, o 2 protokół. Odcedź krem do żaroodpornej miski. Wymieszać w 1 1/4 szklanki kokosa i wanilii. Naciśnij folię bezpośrednio na kremie i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Łyżka kremu do upieczonej skorupy ciasta i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
W dużej misce ze stali nierdzewnej, za pomocą miksera elektrycznego, ubij białka z kremem tatarskim na średniej prędkości, aż się spienią. Zwiększ prędkość do wysokości i bij, aż utworzą się mocne szczyty.
Dodać pozostałe 1/4 szklanki cukru, 1 łyżka na raz, i ubić, aż błyszczący. Łyżka bezy na krem, rozłożenie go do krawędzi skórki i obracać dekoracyjnie, za pomocą tylnej części łyżki.
Posypać pozostałe 1/4 szklanki kokosa na wierzchu.
Piec, aż beza będzie złoty i tosty Kokosowe, 7 protokół.
Ostudzić, pokroić w kliny i podawać.