Kokosowo-Curry ciecierzyca i kalafior

Kokosowo-Curry ciecierzyca i kalafior
Kokosowo-Curry ciecierzyca i kalafior to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 340 kalorii, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz curry w proszku, Pomidory w puszkach, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 526 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kalafior Crockpot Curry Ciecierzyca, Curry z krewetek z ciecierzycą i kalafiorem, oraz Curry kokosowe z ciecierzycą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Dodaj cebulę, przykryć, i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół.Wymieszać z marchewką, kalafior, i curry, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać pomidory i bulion, przykryć i gotować, aż warzywa zmiękną, o 10 protokół.Wymieszać z ciecierzycą, groszkiem, mlekiem kokosowym, solą i pieprzem do smaku.Gotować odkryte, aż smaki są dobrze wymieszane i mieszanina lekko zgęstnieje, o 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Podawać na gorąco.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn