Kokosowe Pavlovas z tropikalnymi owocami i lodami

Kokosowe Pavlovas z tropikalnymi owocami i lodami może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka cukru, cukier, pomarańczowe sekcje i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Crepes Kokosowe W / Tropikalne Owoce I Bananan Migdałowy Krem, Tropikalne owoce z pistacjami i kokosem, oraz Jak zrobić tropikalną kanapkę z lodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 7 składników w misce; dobrze wymieszać i odstawić.
Umieść pergamin na dużej blasze do pieczenia. Narysuj 6 (4-calowych) kółek na pergaminie. Obróć papier pergaminowy i zabezpiecz taśmą maskującą.
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego na dużej prędkości miksera, aż się spieni.
Dodaj ekstrakt; beat dobrze. Stopniowo dodawać 2/3 szklanki cukru, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć Kokosowe do mieszaniny białka jaja.
Mieszaninę białka jaj podzielić równomiernie między 6 narysowanych okręgów. Korzystając z tyłu łyżki, uformuj bezy w gniazda o 1-calowych bokach.
Piec w 250 przez 1 godzinę lub do wyschnięcia. Wyłączyć piekarnik, a gniazda bezowe ostudzić w zamkniętym piekarniku co najmniej 4 godziny. Ostrożnie usuń bezowe gniazda z papieru.
Łyżka 1/4 szklanki lodów do każdego gniazda bezy, i top z około 2/3 szklanki mieszanki owoców.
Dekoruj gałązkami mięty, w razie potrzeby.