Kokosowe Mahimahi z prażonym czosnkiem, rozmarynem i

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kokos-crusted Mahimahi z Pan-pieczony czosnek, rozmaryn, i spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 510 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.52 za porcję. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka szczypiorku, oliwy z oliwek, filet mahimahi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Jeden posiłek na patelni: paluszki z kurczaka w skorupce kokosowej z rozmarynem czosnek ziemniaki Kliny, Jeden arkusz patelni parmezan Crusted łosoś z pieczonym brokułem, oraz Włoska Patelnia Przyprawiona Pieczony Czosnek Brukselka dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.