Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj kokosowego ciasta Szyfonowego. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 601 kalorii, 4G białka, oraz 23G tłuszczu. Za 72 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z kokosa, masło, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Ciasto Szyfonowe Z Limonką Kokosową, Kokosowe Ciasto Szyfonowe, oraz Ciasto Szyfonowe Z Dyni Kokosowej.
Instrukcje
1
Umieść białka w dużej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W międzyczasie umieść imbir i 2 łyżki cukru w małym robocie kuchennym; przykryj i przetwarzaj, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
W dużej misce wymieszaj mąkę, 1-1 / 4 szklanki cukru, proszek do pieczenia, sól i mieszankę imbiru. W innej misce ubij żółtka, jajka, olej, wodę i ekstrakt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj do suchych składników; ubijaj, aż dobrze się połączą.
5
Dodaj śmietanę z kamienia nazębnego i pozostały cukier do białek jaj; ubijaj czystymi naganiaczami, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć w ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
6
Delikatnie przełóż na trzy Nie natłuszczone 9-calowe. okrągłe formy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
7
Przetnij ciasto nożem, aby usunąć kieszenie powietrzne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
8
Piecz na najniższym ruszcie piekarnika w temperaturze 325° przez 22-26 minut lub do momentu, gdy ciasto odskoczy po lekkim dotknięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty, aby całkowicie ostygły.
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na ciasto. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "