Kokosowe Ciasto Szyfonowe

Kokosowe Ciasto Szyfonowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj kokosowego ciasta Szyfonowego. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 601 kalorii, 4G białka, oraz 23G tłuszczu. Za 72 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z kokosa, masło, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Ciasto Szyfonowe Z Limonką Kokosową, Kokosowe Ciasto Szyfonowe, oraz Ciasto Szyfonowe Z Dyni Kokosowej.

Instrukcje

1
Umieść białka w dużej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W międzyczasie umieść imbir i 2 łyżki cukru w małym robocie kuchennym; przykryj i przetwarzaj, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
W dużej misce wymieszaj mąkę, 1-1 / 4 szklanki cukru, proszek do pieczenia, sól i mieszankę imbiru. W innej misce ubij żółtka, jajka, olej, wodę i ekstrakt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj do suchych składników; ubijaj, aż dobrze się połączą.
5
Dodaj śmietanę z kamienia nazębnego i pozostały cukier do białek jaj; ubijaj czystymi naganiaczami, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć w ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
6
Delikatnie przełóż na trzy Nie natłuszczone 9-calowe. okrągłe formy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Przetnij ciasto nożem, aby usunąć kieszenie powietrzne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
8
Piecz na najniższym ruszcie piekarnika w temperaturze 325° przez 22-26 minut lub do momentu, gdy ciasto odskoczy po lekkim dotknięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty, aby całkowicie ostygły.
10
W dużej misce ubij masło na puszystą masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Dodaj cukier cukierniczy, mleko, ekstrakt i sól; ubijaj do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
12
Umieść dolną warstwę ciasta na talerzu do serwowania; posmaruj 1 szklanką lukru. Powtórz warstwy dwa razy. Zamrozić boki ciasta pozostałym lukrem. Naciśnij kokos na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
13
Udekoruj skórką pomarańczy i limonki. Wstaw do lodówki do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na ciasto. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn