Kokosowe Ciasto Bezowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc daj kokosowe ciasto bezowe spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 88 g tłuszczu, oraz w sumie 2778 kalorii. Ten przepis służy 9. Na 4,32 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 36 minut. Mieszanka masła, płatki kokosowe, białka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasto kokosowo - waniliowe z lukrem kokosowo-bezowym, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Ciasto Kokosowe Bez Gotowania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na ciasto: w dużej misce, połączyć 1 galon mleka, cukier, masło, wanilia i wymieszać. Użyj trzepaczki, aby upewnić się, że cukier jest dobrze wymieszany.
W oddzielnym pojemniku połącz pozostałe mleko 1/8 galona, skrobię kukurydzianą i mąkę. Zmiksować na kremową i gładką masę bez grudek. Odstawić.
W rondlu zagotuj mieszankę mleka / cukru. Używając trzepaczki, wymieszaj wystarczającą ilość mieszanki mleka / skrobi kukurydzianej i gotuj, aż mieszanina będzie wystarczająco gęsta, aby zobaczyć ślady w mleku, gdy trzepaczka zostanie wyciągnięta, a mieszanina nie jest już ciekła. Możesz nie potrzebować całego zagęszczacza, wszystko zależy od wilgotności pomieszczenia.
Gdy nadzienie jest jeszcze ciepłe, dodaj kokosa.
Wlać do wstępnie ugotowanych skorupek ciasta. Poświęć trochę czasu na schłodzenie i skonfigurowanie przed dodaniem polewy.
Do polewy: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Ubij białka, aż utworzą sztywne szczyty. Następnie wymieszać z cukrem i stabilizatorem, aż będzie kremowo gładka.
Umieść w piekarniku do uzyskania pożądanego koloru brązowego, około 6 minut.