Kokosowa Pavlova z musem czekoladowym i bananami

Kokosowa Pavlova z musem czekoladowym i bananami
Kokosowa Pavlova z musem czekoladowym i bananami może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest idealny do valentin day. Udaj się do sklepu i odebrać sól, vanillan ekstrakt, kokos, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kokosowa Pavlova Z Musem Czekoladowym I Bananami, Mus z awokado w ciemnej czekoladzie z kokosowymi karmelizowanymi bananami, oraz Truskawkowa Pavlova Z Musem Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż 11/2 szklanki kokosa na dużej blasze do pieczenia. Tosty na złoty kolor, mieszając dwa razy, o 15 protokół. Super. Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Wyłożyć kolejną dużą blachę do pieczenia folią. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka i kolejne 4 składniki w dużej misce, aż spieniony. Stopniowo dodawać cukier i ubijać, aż uformują się sztywne szczyty. Ubić w 1/4 szklanki wrzącej wody, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż białka będą sztywne i błyszczące. Złożyć w 1 szklance tosty Kokosowe. Łyżkę bezy na środek przygotowanej blachy do pieczenia i rozprowadzić do koła o średnicy 9 cali z lekko uniesionymi krawędziami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
KokosKokos
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Posypać pozostałym 1/2 szklanki untoasted kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
5
Piec bezę 10 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 93° i piec do wyschnięcia i chrupiące na zewnątrz i po prostu gotowane przez wewnątrz, o 1 godzinę. Wyłącz piekarnik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Pozostaw bezę w piekarniku 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Żółtka, 2 łyżki cukru, masło, 2 łyżki wody i rum ubić w średniej metalowej misce. Ustaw miskę nad rondlem gotującej się wody (nie pozwól, aby dno miski dotykało wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
CukierCukier
WodaWoda
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Trzepaczka, aż termometr włożony do rejestracji mieszaniny 71°, około 6 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Dodać czekoladę i ubijać do rozpuszczenia i wygładzenia. Wyłączyć ogrzewanie; pozostawić miskę nad wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Używając miksera elektrycznego, ubijaj białka w dużej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać 2 łyżki cukru i ubijać, aż powstaną sztywne szczyty. Złożyć 1/3 białka do mieszaniny czekolady, aby rozjaśnić. Złóż pozostałe białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Zdjąć z wody i niech mus ostygnie 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
6
Ubij śmietanę do ubijania w dużej misce, aż uformują się szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Umieść bezę na talerzu.
8
Mus rozprowadzić na środku bezy; na wierzch pokrojone banany.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Rozłóż bitą śmietanę na bananach i schłodź co najmniej 20 minut i do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
BananBanan
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
10
Posypać pozostałym tostem kokosowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
11
Pokroić w kliny i podawać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn