Kokosowa Pavlova z musem czekoladowym i bananami

Kokosowa Pavlova z musem czekoladowym i bananami może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest idealny do valentin day. Udaj się do sklepu i odebrać sól, vanillan ekstrakt, kokos, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kokosowa Pavlova Z Musem Czekoladowym I Bananami, Mus z awokado w ciemnej czekoladzie z kokosowymi karmelizowanymi bananami, oraz Truskawkowa Pavlova Z Musem Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°.
Rozłóż 11/2 szklanki kokosa na dużej blasze do pieczenia. Tosty na złoty kolor, mieszając dwa razy, o 15 protokół. Super. Utrzymuj temperaturę pieca.
Wyłożyć kolejną dużą blachę do pieczenia folią. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka i kolejne 4 składniki w dużej misce, aż spieniony. Stopniowo dodawać cukier i ubijać, aż uformują się sztywne szczyty. Ubić w 1/4 szklanki wrzącej wody, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż białka będą sztywne i błyszczące. Złożyć w 1 szklance tosty Kokosowe. Łyżkę bezy na środek przygotowanej blachy do pieczenia i rozprowadzić do koła o średnicy 9 cali z lekko uniesionymi krawędziami.
Posypać pozostałym 1/2 szklanki untoasted kokosa.
Piec bezę 10 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 93° i piec do wyschnięcia i chrupiące na zewnątrz i po prostu gotowane przez wewnątrz, o 1 godzinę. Wyłącz piekarnik.
Pozostaw bezę w piekarniku 1 godzinę.
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić.
Żółtka, 2 łyżki cukru, masło, 2 łyżki wody i rum ubić w średniej metalowej misce. Ustaw miskę nad rondlem gotującej się wody (nie pozwól, aby dno miski dotykało wody).
Trzepaczka, aż termometr włożony do rejestracji mieszaniny 71°, około 6 minut.
Dodać czekoladę i ubijać do rozpuszczenia i wygładzenia. Wyłączyć ogrzewanie; pozostawić miskę nad wodą.
Używając miksera elektrycznego, ubijaj białka w dużej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać 2 łyżki cukru i ubijać, aż powstaną sztywne szczyty. Złożyć 1/3 białka do mieszaniny czekolady, aby rozjaśnić. Złóż pozostałe białka.
Zdjąć z wody i niech mus ostygnie 20 protokół.
Ubij śmietanę do ubijania w dużej misce, aż uformują się szczyty.
Mus rozprowadzić na środku bezy; na wierzch pokrojone banany.
Rozłóż bitą śmietanę na bananach i schłodź co najmniej 20 minut i do 3 godzin.
Posypać pozostałym tostem kokosowym.
Pokroić w kliny i podawać.