Kokos Macadamia Krewetki Z Ciepłą Tropikalną Salsą

Kokosowe krewetki Macadamia z ciepłą tropikalną salsą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 560 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka japońskiej bułki tartej, przyprawa mccormick gourmet collection Cajun, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Budyń Bananowy jako deser. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Smażone krewetki z ciepłymi tropikalnymi owocami Salsa, Tropikalne ciasteczka (z białą czekoladą, orzechami Macadamia, skórką z limonki + prażonym kokosem), oraz Makadamia kokosowy Kurczak z salsą ananasową.
Instrukcje
Jeśli zamrożone, rozmrozić krewetki zgodnie ze wskazówkami pakietu. Krewetki obrać, pozostawiając ogony na; devein, w razie potrzeby.
Wymieszać razem mąkę, kolejne 3 składniki i 1/4 łyżeczki. sól w średniej wielkości płytkim naczyniu lub talerzu ciasta.
Białka ubić w małej misce, aż będą lekko spienione. Wymieszać razem kokosowe, orzechy macadamia, i bułka tarta w innym średniej wielkości płytkie danie lub pie Płyta.
Dredge krewetki w mieszaninie mąki; zanurzyć w białkach jaj. Pogłębiać w mieszaninie kokosowej, naciskając mieszankę kokosową na krewetki.
Umieść krewetki na dużej blasze do pieczenia.
Wlać olej na głębokość 1 cala w dużym 6-qt. Piec holenderski; podgrzewać na średnim i wysokim ogniu do 35
Smaż krewetki, 5 do 6 na raz, 1 do 2 minut lub aż złoty kolor.
Osuszyć na wyłożonej papierowym ręcznikiem blasze do pieczenia.
Posypać gorącymi krewetkami pozostałą solą.
Umieść ciepłą tropikalną salsę w misce do serwowania; umieść miskę na środku naczynia do serwowania. Ułóż krewetki wokół salsy.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.