Kocham niespodzianki-Część II

Kocham niespodzianki-Część II
Kocham niespodzianki-Część II to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 613 kalorii, 48g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 4,45 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz rip doug, sos tabasco, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Muffinki S ' Mores: Po Części Pożywne, Po Części Odpustowe, Wyznanie # 56: jestem po części Irlandczykiem, a po części szalonym ... irlandzkim pszennym chlebem sodowym, oraz Mrożone Niespodzianki dla podobnych receptur.

Składniki

4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPikantny Czosnek AioliPikantny Czosnek Aioli4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyAioliAioli2(może być lub przeglądać)3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyDanie GłówneDanie Główne4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyZastanawiałam się, jak przygotować Douga. Doug był wyjątkową rybą. Tyle przeszliśmy i zasłużył na godne przygotowanie / pożegnanieZastanawiałam się, jak przygotować Douga. Doug był wyjątkową rybą. Tyle przeszliśmy i zasłużył na godne przygotowanie / pożegnanie4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyRybyRyby4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPodczas gdy ryba jest marynowania, zagotować wodę do parowca. Gdy woda zacznie się gotować, dodaj połówki imbiru i kontynuuj, aż woda osiągnie wrzenia. Włóż parowiecPodczas gdy ryba jest marynowania, zagotować wodę do parowca. Gdy woda zacznie się gotować, dodaj połówki imbiru i kontynuuj, aż woda osiągnie wrzenia. Włóż parowiec1oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni i trochę do skropieniaczosnek posiekanyczosnek posiekany1ząbek czosnku, posiekanyząbek czosnku, posiekany1inchimbir, pokrojony na półimbir, pokrojony na pół2(zima)imbir, obrany i posiekanyimbir, obrany i posiekany3caleimbir, obrany i pokrojony w 1/4 imbir, obrany i pokrojony w 1/4 " rund4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyImbir Gotowany Na Parze Cały Czerwony Snapper Pikantny Czosnek AioliImbir Gotowany Na Parze Cały Czerwony Snapper Pikantny Czosnek Aioli4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony6 1/2 uncji płynu wody6 1/2 uncji płynu wody1sok z cytrynysok z cytryny4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMarynataMarynata596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szalotka, starta lub posiekana1 szalotka, starta lub posiekana4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony1 szalotka, starta lub posiekana1 szalotka, starta lub posiekana596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1(może być lub przeglądać)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKocham niespodzianki-Część IIKocham niespodzianki-Część II2(zima)1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1cały czerwony snapper, wyczyszczony i skalowany (dowolny rozmiar zrobi tak długo, jak będzie pasował do twojego parowca-użyłem takiego, który miał około 1 kg)cały czerwony snapper, wyczyszczony i skalowany (dowolny rozmiar zrobi tak długo, jak będzie pasował do twojego parowca-użyłem takiego, który miał około 1 kg)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku1(może być lub przeglądać)Sos TabascoSos Tabasco1dashSos TabascoSos Tabasco796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2009przez Tokyo Terrace w dniu 28 majaprzez Tokyo Terrace w dniu 28 maja4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyNie, Nie wyobrażasz sobie rzeczy. Doug jest w rzeczywistości na talerzu gotowym do zjedzeniaNie, Nie wyobrażasz sobie rzeczy. Doug jest w rzeczywistości na talerzu gotowym do zjedzenia4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyRIP DougRIP Doug4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyChodzi o to, że Doug wypełnił swoją życiową podróż i wylądował w moim żołądku. Smutne, ale prawdziwe. I pyszneChodzi o to, że Doug wypełnił swoją życiową podróż i wylądował w moim żołądku. Smutne, ale prawdziwe. I pyszne4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyRedTubeRedTube4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOstrzeżenie: dla tych z Was, którzy przywiązali się do Douga, czerwonego Lucjana, po moim ostatnim poście, możecie się przygotować. To może być niepokojąceOstrzeżenie: dla tych z Was, którzy przywiązali się do Douga, czerwonego Lucjana, po moim ostatnim poście, możecie się przygotować. To może być niepokojące
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn