Knoephla, ziemniaki i kapusta kiszona
Knoephla, ziemniaki i kapusta kiszona może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 458 kalorii, 14g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 34 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać sól, mąkę, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zupa Knoephla, Puree Z Kiszonej Kapusty, oraz Kiełbasa drobiowa z ziemniakami i kiszoną kapustą dla dwojga.
Instrukcje
W średniej wielkości misce wymieszać 3 szklanki mąki, proszku do pieczenia, 1/4 łyżeczki soli, jajka i Ciepłej Wody.
Zagnieść ciasto, dodając mąkę, aż ciasto będzie sztywne i trudne do pracy, niech ciasto odpocznie.
Rozwałkuj ciasto do cylindra o szerokości od 1/2 do 3/4 cala.
Przynieś garnek osolonej wody do wrzenia. Za pomocą nożyczek wyciąć ciasto w 1/2 do 3/4 cala kawałki do wrzącej wody. Pierogi będą siedzieć na dnie garnka, aż prawie gotowe. Po prawie zakończeniu gotowania knoephla wynurzy się na powierzchnię. Gdy już wzrosły do powierzchni niech gotować 2 minut dłużej.
Umieść olej na dużej patelni i podgrzać na średnim ogniu.
Dodać ziemniaki, sól i pieprz do smaku. Smażyć, aż ziemniaki są gotowane przez i złoty kolor.
Podczas smażenia ziemniaków umieść 1 łyżkę masła na patelni nieprzywierającej, podgrzej na średnim ogniu. Gotować kneophla partiami, przenosząc smażone pierogi na patelnię z ziemniakami.
Gdy wszystkie knoephla i ziemniaki są ładnie rumiane i połączone w jednej patelni, dodać kapustę kiszoną do mieszaniny i ciepła przez.