Kminkowo-Limonkowy Winegret

Kminkowo-Limonkowy Winegret
Winegret z kminkiem i limonką może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 22 kalorie, 0g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 17 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sól, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Winegret Limonkowo-Kminkowy, Posiekana Sałatka z Kminkowo-limonkowym winegretem, oraz Tex - mex Sałatka z komosy ryżowej z kminkiem limonkowym Vinaigrette.

Instrukcje

1
Połączyć bulion i skrobię kukurydzianą w małym rondlu, mieszając trzepaczką. Doprowadzić mieszaninę bulionu do wrzenia na średnim ogniu; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Wyjąć z ognia i wymieszać pozostałe składniki. Kryj się i wyluzuj. Przed użyciem wymieszać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn