Kminek-Porchetta Kubańska
Kubańska Porchetta z kminkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 221 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz czosnek wbity do pasty w moździerzu, sól morską, skórkę na środku wieprzowiny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 78 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Steki z kminkiem z dwoma salsami, Kminek Prażony-Lucjan, oraz Kminek i papryka przetarte pałeczki z kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połóż środek na desce do krojenia i wcieraj czosnek w mięso, upewniając się, że dostajesz się do rowków, w których usunięto żebra i do kieszeni, w której usunięto łopatkę.
Na mięsie rozprowadzić skórkę pomarańczową, następnie obficie doprawić drobną solą morską, a następnie pieprzem, zielem angielskim, kminkiem, pimentonem, oregano i pietruszką.Chociaż pieczeń można zawiązać samodzielnie, łatwiej jest ją związać, jeśli można zdobyć dodatkowy zestaw rąk.
Zwiń schab w kierunku dna brzucha, naciskając go mocno, gdy idziesz. Przywiązać pieczeń prostopadle do znaków punktacji światła, przy użyciu podwójnych długości sznurka w odstępach 2-calowych.Przechowywać w lodówce pieczeń odkryte lub luźno pokryte ręcznikiem do herbaty przez co najmniej 1 dzień lub do 3 dni, aby umożliwić smaki przypraw do penetracji mięsa. Nie owijaj folii, ponieważ wilgoć uwięziona między plastikiem a skórą może zapobiec chrupaniu skóry w piekarniku.
Wyjmij pieczeń z lodówki i pozostaw do hartowania przez 1 do 2 godzin. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. urządź patelnię do pieczenia ze stojakiem.
Ułożyć pieczeń na stojaku. Natrzyj go ze wszystkich stron oliwą z oliwek, a następnie posyp równomiernie grubą solą.
Przenieś do piekarnika i piecz przez 30 do 40 minut, aż skóra będzie złotobrązowa i chrupiąca. Obniżyć temperaturę piekarnika do 300 stopni F i nadal gotować, aż termometr włożony do najgrubszej części schabu zarejestruje 140 stopni F. może to potrwać od 2 1/2 do 4 godzin, w zależności od grubości pieczenia.
Wyjmij z piekarnika i pozostaw na co najmniej 30 minut przed rzeźbieniem.
Pokroić w plastry, aby służyć, za pomocą ząbkowanego noża, aby przeciąć chrupiącą zewnętrzną powierzchnię skóry.