Klopsiki z włoską kiełbasą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Klopsa z włoską kiełbasą. Na 1,81 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 603 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mleka, cebuli, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć płatki chex wheat, możesz podążać za tym daniem głównym z Chleb Bananowo-Orzechowy Chex ® Party Mix jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Włoska Kiełbasa Rynek Klopsiki, Włoska Kiełbasa Rynek Klopsiki, oraz Pieczeń z indykiem i włoską kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Kiełbasę drobno posiekać. W dużej misce połączyć wołowinę, kiełbasa, beat jaj, papryka, cebula, płatki, mleko, sos Worcestershire, sól i pieprz.
Wymieszać i nacisnąć na patelnię.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 1 godzinę, lub do momentu ugotowania.
Podczas pieczenia okresowo spuścić tłuszcz z patelni bochenkowej.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Spalletti Chianti D. O. C. G. z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produkowane głównie z winorośli Sangioveto z Poggio Reale estate, to klasyczne wino pokazuje nuty ziemi i skóry na nosie z drewnianym wydźwiękiem. Owoce są czyste i miękkie, z delikatnymi taninami na finiszu.