Klopsiki Z Serem Szwajcarskim

Klopsiki Z Serem Szwajcarskim
Klopsiki z serem szwajcarskim mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. Ten przepis służy 3. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mieloną wołowinę, sól, przetartą szałwię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Ricotta Swiss Wedges (Crazy Meatloaf!), Zupa ziemniaczana i ser szwajcarski-ser szwajcarski sprawia, że zupa jest bardzo kremowa i bogata, oraz Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj patelnię na bochenek 3x7 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić jajka w misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ubij w okruchy krakersa, cebula, czosnek, sól, pieprz,i szałwia. Odstawić 3 łyżki sera szwajcarskiego do użycia jako polewa, a resztę wymieszać z mieszanką jajeczną wraz z mieloną wołowiną. Zapakuj mieszaninę do przygotowanej patelni bochenkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
Mielona WołowinaMielona Wołowina
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CebulaCebula
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nie będzie już różowy w środku, około 1 godziny. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C). Na około 2 minuty przed przygotowaniem klopsa posypujemy zarezerwowanym serem szwajcarskim i wracamy do piekarnika, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia20
Magazyn