Klopsiki Z Jeżozwierza

Klopsiki Z Jeżozwierza
Klopsiki z jeżozwierza wymagają około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. To jest przynoszone do Was przez smak domu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sól, sos pomidorowy, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Klopsiki Z Jeżozwierza, Klopsiki Z Jeżozwierza, oraz Porcupine Meatballs II.

Instrukcje

1
W misce połącz pierwsze siedem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodać wołowinę i dobrze wymieszać. kształt na 1-1 / 2-in. jaja. Na dużej patelni, brązowe klopsiki w oleju; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Połączyć sos pomidorowy, woda, brązowy cukier i sos Worcestershire; wlać klopsiki. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
KlopsikiKlopsiki
WodaWoda
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn